Для початку – кілька слів про те, чим сендвіч відрізняється від бутерброда. Бутерброд може бути як закритим, так і відкритим – коли начинка та додатки просто намащуються або кладуться на шматок хліба чи булки. Сендвіч же – завжди закритий, тобто, зверху має бути другий шматок хліба. Начинка між двома скибками не випадає і його зручно їсти на навіть ходу.
З консервованим тунцем та яйцем
Перш за все слід відварити круто одне яйце, а з риби злити рідину. Весь вміст банки для одного бутерброду не знадобиться – достатньо 50-70 грамів. Якщо готуєте на велику сім’ю, можна купити консервований тунець у великій кілограмовій упаковці, щоб вистачило на багато сендвічів. Якщо не використовуєте все одразу, рідину злийте у лоток, туди ж перекладіть залишки риби, герметично закрийте й тримайте у холодильнику.

Тунець і очищене яйце слід розім’яти виделкою, додати подрібнену свіжу або сушену зелень, трохи майонезу або грецького йогурту. Все гарно перемішати, рівномірно намазати на скибку хлібу й накрити ще однією.
Капрезе
Якщо маєте в холодильнику моцарелу, помідор та базилік, навчить дитину готувати цей сендвіч. Шматок чіабати потрібно розірвати за товщиною, щоб вийшло щось на кшталт капюшону. Всередину покласти скибку моцарели, товсте кільце помідора, декілька листків базиліку.
Після цього начинку слід підсолити, поприскати оливковою олією та бальзамічним оцтом. І трохи стиснути верхню й нижню частини «капюшона».
Сендвіч з авокадо
Ще один достойний представник фаст-фуду, у приготуванні якого немає нічого складного. Для початку готуємо пасту авокадо. М’якоть розминаємо виделкою, солимо, додаємо буквально 2-3 краплі лимонного соку та декілька пластівців перцю чилі.
Ретельно перемішуємо, викладаємо на скибку хліба або булки, присипаємо зверху розкришеною фетою й накриваємо.
З хумусом та овочами
Самостійно готувати пасту з нуту довго. Але якщо купити її в готовому вигляді, приготування веганського сендвічу займе всього декілька хвилин. Хліб рясно змащуємо хумусом. Зверху кладемо нарізані смужками свіжий огірок, моркву, солодкий перець – вперемішку. Присипаємо щіпкою насіння кунжуту.
Другий шматок хліба також мастимо пастою. І кладемо на овочі намащеним боком всередину.
Гарячий сендвіч із сиром
Якщо дитина вміє користуватися тостер-пресом, вона зможе приготувати цей бутерброд швидше, ніж дорослий. І з’їсти із великим задоволенням. Для нього знадобляться: дві скибки шинки, скибка сира, що швидко розплавляється, а також негостра гірчиця. Достойний вибір цього інгредієнту представлений на сайті МАУДАУ у відповідному розділі. Можна замовити декілька видів – діжонську, американську, французьку, медову – і експериментувати.
Отже, скибку хлібу змащуємо гірчицею, кладемо шматочок шинки, пластинку сиру, другу частину шинки і ще одну скибку хлібу. І смажимо у тостер-пресі доки сир не розплавиться. Запашний гарячий сендвіч готовий!